KOIRIEN PÄIVÄHOITOA JA LOMAHOITOA TAPIOLASSA

Tuo koirasi viihtymään laumaamme silloin, kun et itse ole paikalla! Myös pidemmät lomahoitopätkät onnistuvat.

 

Ulkoilemme, leikimme, herkuttelemme ja lököilemme. Myös pientä aivojumppaa nameilla. Vain muutama koira mahtuu hoitoon kerrallaan! Rakkaus ja rapsutukset taattuja.

Mesijengin toiminta on pienimuotoista kotona tapahtuvaa koirienhoitoa. 

HINNASTO  (hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %)

Päivähoito 35 e (max 10 h, jos ylittyy laskutetaan vuorokautena)

 

Vuorokausihoito 45 e

Saman perheen koirat -10 %

Viikkoalennus -10 %

Laskutus tapahtuu OP Kevytyrittäjä-palvelun avulla.

Kirsi Rostamo, päätoimittaja, Radio Dei

Minttu ja Fanta on mun pikkulapsia, enkä voisi laittaa niitä jonnekin koiratarhaan vankilaan, kun itse olen lomalla. Mesijengissä ne saavat hyvän hoidon lisäksi hellyyttä, rakkautta ja leikkikaverin. Paras todistus on se, että aina häntää heiluttaen jäävät mesijengiin ja minä voin hyvällä omalla tunnolla lähteä matkaan.

Meidän koira on silloin tällöin ollut Suvin luona hoidossa ja viihtyy siellä selvästi tosi hyvin. Suvin kanssa on myös helppoa sopia asioista.

Mies, 28 v.

On valtava helpotus arkeemme, että Elsi pääsee Mesille hoitoon niinä päivinä, kun minulla menee pitkään töissä. Elsi tykkää Mesistä ja Suvista hirveästi ja minulle on töissä mukavaa ajatella, että Elsi on nyt aivan onnessaan Mesin kanssa ulkona juoksemassa tai sisällä peuhaamassa. Toisinaan koiria on ollut Mesin luona enemmänkin ja vaikka Elsi on aluksi suhtautunut uusiin koiriin varauksella, Suvi on taitavasti auttanut koiria löytämään yhteisen sävelen ja hetken päästä Elsi ja uudet kaverit ovat leikkineet kuin vanhat tutut.

Stina

© 2023 by Little Ray. Proudly created with Wix.com